May

2023 yılı Bursluluk Sınavı başvuruları başlamıştır.

May

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimize yapılacak olan ortak sınavlara ilişkin sınav klavuzu yayınlanmıştır.

Mrt

Öğrencilerin dikkatlerini geliştirmek, konsantrasyonlarını yükseltmek, okudukları metinleri daha kısa sürede daha yüksek oranda anlamalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş, dünyanın yapay zeka içeren ilk dikkat, odaklanma, okuma ve anlama yazılımıdır.

Şbt

"OKUMANIN YAŞI OLMAZ" sloganıyla bütün velilerimize yönelik düzenlediğimiz kitap okuma yarışmasının bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz.

Yarışmaya katılmak isteyen velilerimiz önce rehberlik servisimizle irtibata geçerek isimlerini yazdıracaklar daha sonra Gary CHAPMAN ve Ross CAMPBELL isimli yazarların ortak çalışması olan "Çocuklar İçin 5 Sevgi Dili" isimli kitabı alarak okuyacaklar (Velilerimiz kitabı kendi imkanlarıyla temin edeceklerdir) ve yarışma takviminde belirtilen tarihte sınava girecekler. Sınav sonucuna göre ilk üçe giren velilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde ödüllerini alacaklar.

Yarışma Takvimi:

*Yarışmanın İlanı ve Başvuruların Alınmaya Başlanması 5 Şubat 2020 Çarşamba

*Veli Katılım Başvurusunun Son Günü 30 Mart 2020 Pazartesi

*Kitap Okuma Sınavının Yapılması 2 Nisan 2020 Perşembe Saat:13.00

*Ödül Töreni 23 Nisan 2020 Perşembe

(İlk 3 dereceye giren velilere plaket ve sürpriz hediyeler verilecektir)

ÖZEL NOT:

Sınavın sonucu liste halinde yayınlanmayacaktır. Sadece ilk üçe giren velilerimiz ödül töreni yapılacak gün sırasını

öğrenip ödüllerini alacaklardır.