Küçük kız voleybol,

Yıldız kız voleybol,

Küçük erkek futbol,

Yıldız erkek futbol sınıflararası turnuvalarımızı tamamladık.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda aydınlatmasında sorun olan sınıflarımızı tespit edip yeniledik.

Öğrencilerimizin güvenliği için pencerelere çelik file taktırdık.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yılsonu resim sergimiz düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkur ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan törenlerde coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Anasınıfı öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu Anneler Günü programında öğrencilerimizin yıl boyu hazırlamış olduğu çalışmlar sergilendi. Okul öncesi öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür eder, karşılıksız sevgi ve fedakarlıklarıyla her zaman yanımızda olan annelerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.

May

5,6,7 ve 8. sınıflarda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Kazanan sınıflar;

5. sınıflar -----5E

6. sınıflar -----6B

7. sınıflar -----7B

8. sınıflar -----8A

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. yılını kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 101. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

Afet bilincini oluşturmak ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olabilmek için okulumuzda tahliye tatbikatı yapıldı.

Öğrencilerimiz tatbikatta sirenlerin çalması ile birlikte sınıfları boşaltarak bahçede toplanma alanında bir araya geldiler.

Deprem sırasında seri ve kontrollü bir şekilde binayı tahliye edebilmeleri için sorumlu öğretmenler tarafından yol gösterilen öğrencilerimize afet öncesi alınacak tedbirler ve afet sonrasında yapılacak müdahalelerin hayati derecede önem taşıdığı bilgisi aktarıldı.

Kas

Çayırova Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu konferans salonumuzda gerçekleştirilerek 2021/2022 eğitim öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliğimiz oybirliği ile belirlendi.

Kurulda, okulumuz idaresi tarafından önce okul aile birliği çalışmaları hakkında bilgi verildi ve geçmiş yıllarda okul aile birliğinde görev almış velilere teşekkür edildi. Ardından 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği çalışmaları oybirliği ile ibra edildi.

Sonrasında yapılan oylama sonucu 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu;

Okul Aile Birliği Başkanı

Elif ARSLANBAŞ(Veli)

Ersin DURSUN(Öğretmen)

Hatice TORUN(Öğretmen)

Geçen sene başarılı çalışmalarıyla bizlere destek olan Okul Aile Birliği yönetimine şükranlarımızı sunuyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği yönetimine başarılar diliyoruz.