Çayırova Ortaokulu

Çayırova Mahallesi 5208/2 Sokak No 7 ÇAYIROVA / KOCAELİ
Vizyon
Sevginin ve saygının ön planda olduğu, kendisi ve çevresi ile barışık insanların yetiştiği, tartışan düşünen, üreten, sorumluluğunu bilen insanların çalıştığı; kararların açık olduğu, amaçlarını en üst düzeyde gerçekleştiren insanların yönettiği bir okul olacağız.
Misyon
Bizler, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine güvenen,çağa ayak uyduran, bilgili, yarınlara umutla bakan, bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :ORTAOKUL SABAH-İLKOKUL ÖĞLEN
07.30-13.10
Merkezi sistem doğalgaz.
Ulaşım
Okulumuz Çayırova Fatih Caddesi´nin başlangıcında ve Fatih tünelinin hemen yanında bulunmaktadır. Gebze-Çayırova minibüsleri okulumuzun hemen üst kısmındaki caddeden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çayırova´nın en eski ve merkezi okullarındandır. Etrafında yerleşim yeri -olarak Çayırova Mahallesinde bulunmaktadır. 2016-2017 eğitim öğretim yılından ihtibaren yeni binamızda hizmete devam etmekteyiz.
İl merkezine uzalık : 55 KM İlçe merkezinde.