İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi Veli ve Öğrenci Girişleri

15-04-2019

Okullarda çocuklarımıza sunulan eğitim hizmetlerinin niteliğinin doğru bir şekilde değerlendirilebilmesi için okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve çocukların sistemi kullanarak görüşlerini içtenlikle ve doğru olarak yansıtmaları sistemin amacına ulaşması bakımından önem arz etmektedir. Kurumlarda eğitim niteliğinin geliştirilmesi ancak sistemin tüm paydaşlarının özverili çalışması ile mümkün olacaktır. Nihai amacımız kurumlarımızdaki belli yeterlilikleri ölçüt alarak güçlü ve zayıf yönlerimizi belirlemek, ihtiyaçlarımız doğrultusunda gerekli iyileştirici çalışmalarda bulunmak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve faydacı eğitim politikaları geliştirmektir.

Bu kapsamda aşağıdaki bağlantıda yer alan anketi doldurmanızı önemle rica ediyoruz.

ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN

VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN