Etiket Sonuçları: Kocaeli

Kas

Çayırova Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu konferans salonumuzda gerçekleştirilerek 2021/2022 eğitim öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliğimiz oybirliği ile belirlendi.

Kurulda, okulumuz idaresi tarafından önce okul aile birliği çalışmaları hakkında bilgi verildi ve geçmiş yıllarda okul aile birliğinde görev almış velilere teşekkür edildi. Ardından 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği çalışmaları oybirliği ile ibra edildi.

Sonrasında yapılan oylama sonucu 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu;

Okul Aile Birliği Başkanı

Elif ARSLANBAŞ(Veli)

Ersin DURSUN(Öğretmen)

Hatice TORUN(Öğretmen)

Geçen sene başarılı çalışmalarıyla bizlere destek olan Okul Aile Birliği yönetimine şükranlarımızı sunuyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği yönetimine başarılar diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerin dikkatlerini geliştirmek, konsantrasyonlarını yükseltmek, okudukları metinleri daha kısa sürede daha yüksek oranda anlamalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş, dünyanın yapay zeka içeren ilk dikkat, odaklanma, okuma ve anlama yazılımıdır.